Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Intensivkurs i dramaturgi

3 oktober, 2018 - 6 oktober, 2018

I höst kommer jag att hålla en långweekend-kurs i skrivande med fokus på dramaturgi och hur du får din historia att verkligen fungera. Jag kommer att hålla den i samarbete med GoItaly och vi ska hålla till i den charmiga staden Bordighera på italienska rivieran 3 – 6 oktober 2018.

I nära fyra dagar ska vi arbeta med dramaturgi och hur man tekniskt kan slipa fram sin bästa historia och komma närmare en hel bok. Du behöver inte vara proffs eller ha ett manus med dig. Det går bra att vara nybörjare. Men har du ett trilskande manus med dig är det här tillfället att få ordning på det. Jag lovar att bjuda på alla mina bästa tips och tricks plus alla branschens dito.

Jag har själv publicerat fem thrillers och arbetar som lektör med fokus på just dramaturgi i kollektivet Storydoktors.se. Jag har dessutom undervisat ett antal år på Skrivarakademin i Göteborg i både romanskrivande och spänningsskrivande.

I kursen ingår allt utom din resa dit. Vi rekommenderar att du flyger till Nice och tar tåg eller taxi till Bordighera.

Jag undervisar samtliga dagar, det kommer att bli övningar, samtal och svar på alla era frågor om hur man bygger en stark berättelse, hur man håller sina läsare engagerade, hur man bygger karaktärer och vilka tricks som bästsäljande författare dörute använder sig av.

I avgiften på 6 900 små kronor ingår:

Kurs om ungefär 20 timmar, boende med helpension inklusive dryck. Jo, du läste rätt! Välkomstbubblor, fika så att vi orkar och jag har hört rykten om en superb frukost. En trevlig utflykt för att vidga vyerna och en italiensk matlagningsafton där vi lagar mat och sedan äter upp den. Smask!

För mer information om upplägg och villkor klicka på länken nedan.

http://www.goitaly.se/resor/kommande-resor/3-6-oktober-2018-bordighera-skrivarkurs-38647692

Detaljer

Börjar:
3 oktober, 2018
Slutar:
6 oktober, 2018
Webbplats:
http://www.goitaly.se/resor/kommande-resor/3-6-oktober-2018-bordighera-skrivarkurs-38647692

Arrangör

GoItaly.se
Webbplats:
www.goitaly.se

Plats

Bordighera
Bordighera, Italien + Google Map
Webbplats:
www.goitaly.se