Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang List Navigering

november 2016

Författarafton Mariaplans bokhandel

24 november, 2016 @ 19:00 - 21:00
Mariaplans bokhandel, Slottsskogsgatan 46 B
Göteborg,
+ Google Map

Författarafton för Bokcirkelmedlemmar hos Mariaplans bokhandel 24 november. Maria Zihammou, som skriver kokböcker och jag som skriver spänning pratar om våra böcker och mat och skrivande. Det ges även julklappstips och enklare förtäring. Kvällen börjar 19.00. Välkomna.

Mer information »
december 2016

Signering Ulricehamns bokhandel

3 december, 2016 @ 11:00 - 13:00
Ulricehamns bokhandel, Storgatan 25
Ulricehamn,
+ Google Map

Den 3e december blir det signering hos Akademibokhandeln i Ulricehamn, (Ekeskogs bokhandel) mitt i den glimrande adventshandeln. Kom förbi, prata lite strunt, ge mig en julkram eller varför inte kapa åt dig ett signerat julklappsexemplar. Om du inte redan visste så gör min nya thriller Monster ett litet nedslag i just Ulricehamn. Väl mött!

Mer information »
januari 2017

Författarafton Ulricehamns bibliotek

januari 30 @ 19:00 - 20:00
Ulricehamns bibliotek, Ulricehamn, + Google Map

30 januari 2017 vankas det författarafton på biblioteket i Ulricehamn. Jag kommer att prata om min nya thriller så klart, den som gör ett nedslag i just Ulricehamn men också om mitt skrivande i allmänhet och mina övriga böcker. Jag ser fram emot mängder av nyfikna frågor. Evenemanget startar klockan 19.00. Länk kommer när det närmar sig lite mer.

Mer information »
april 2017

Författarafton i Völlan – Bruksvallarna/Funäsdalen

april 12 @ 18:30 - 20:00
Tältkåtan vid skidstadion i Völlan, Skidstadion Bruksvallarna Sverige + Google Map

Den 12e april, mitt i påskveckan, blir det författarafton där jag berättar om mig själv, mitt skrivande och mina böcker. Vi håller till i tältkåtan vid skidstadion i Bruksvallarna. Vi startar 18.30 och jag pratar i ungefär tjugo minuter, läser ett litet smakprov och sedan blir det gott om plats för frågor och prat. Jag kommer också att släpa med mig så mycket böcker jag orkar och sälja och signera till den som är sugen. Femtio små kronor för pocketen…

Mer information »
juli 2017

”Monster” som pocket!

juli 10 @ 08:00
Elfberg - Monster - pocket

Äntligen kommer Monster som pocket. Lagom till solstolen och paraplydrinken. En historia med Göteborg och Jämtland som fond, om hämnd och passion, om mobbing och gamla oförrätter och om vem man kan bli om ingen ser dig, inte ens den du älskar allra mest. Snart i en pocketshop, på nätet och i en bokhandel nära dig.

Mer information »
+ Export Events