Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang List Navigering

september 2017

Verktygslåda för oroliga föräldrar 29 september 12.30

29 september, 2017 @ 12:30 - 13:15
Bokmässan på Svenska Mässan, Mässans gata 20
Göteborg,
+ Google Map

På fredagen den 29 september kommer jag att dela med mig av goda råd och handfasta tips för föräldrar som är oroliga över sina barn och ungdomars tillvaro på nätet. Jag tänker så klart inte bara skrämma skiten ur både föräldrar och barn genom min nya thriller Lilla dockan, som just handlar om våra ungas liv på nätet och dom faror dom möter där. Jag tänker också dela mina bästa tips för att förhindra att något dåligt händer. Kom och…

Mer information »

Författarsamtal med Ingrid Elfberg fredagen 29 september

29 september, 2017 @ 14:00 - 14:45
Bokmässan på Svenska Mässan, Mässans gata 20
Göteborg,
+ Google Map

Under fredagen kan ni komma och lyssna på författarsamtal där jag berättar om min nya thriller Lilla dockan, som utspelar sig i Göteborg och startar i just Gothia Towers, men också om mitt författarskap i sin helhet. I samband med författarsamtalet signerar jag även mina böcker i Bokfabrikens monter. B08:19.

Mer information »

Författarsamtal med Ingrid Elfberg och Anna Wahlgren om onda kvinnor i litteraturen

30 september, 2017 @ 15:30 - 16:15
Bokmässan på Svenska Mässan, Mässans gata 20
Göteborg,
+ Google Map

Lördagen 30 september blir det författarsamtal mellan Ingrid Elfberg och Anna Wahlgren om onda kvinnor i spänningsromaner. Samtalet sker i Bokfabrikens monter. Båda är aktuella med nya spänningsromaner och skriver om kvinnor som antagonister och brottslingar. Varmt välkomna.

Mer information »
december 2017

Julfestival Vängåvans bokhandel i Sundsvall

2 december, 2017
Vängåvans bokhandel, Storgatan 22
Sundsvall, Sverige
+ Google Map

Tillsammans med ett tiotal andra författare framträder jag och signerar böcker och pratar böcker och skrivande hela dagen lång den 2 december på Vängåvans bokhandel i vackra Sundsvall. Jag står på scenen och pratar om min senaste thriller Lilla dockan/Sektionen ungefär klockan 13.10. Varmt välkomna alla ni som har vägarna förbi.

Mer information »
oktober 2018

Intensivkurs i dramaturgi

3 oktober, 2018 - 6 oktober, 2018
Bordighera Bordighera, Italien + Google Map

I höst kommer jag att hålla en långweekend-kurs i skrivande med fokus på dramaturgi och hur du får din historia att verkligen fungera. Jag kommer att hålla den i samarbete med GoItaly och vi ska hålla till i den charmiga staden Bordighera på italienska rivieran 3 - 6 oktober 2018. I nära fyra dagar ska vi arbeta med dramaturgi och hur man tekniskt kan slipa fram sin bästa historia och komma närmare en hel bok. Du behöver inte vara proffs eller ha ett manus med dig.…

Mer information »
+ Exportera evenemang