Stor artikel i GP livsstil om mitt författarskap

Det finns dom som säger att det är omöjligt att bli profet i sin egen hemstad men nu har jag äntligen fått lite plats som lokal författare i Göteborgs största tidning GP.

För dig som inte klarar att läsa myrstilen så ligger artikeln fortfarande på nätet.

Artikel GP livsstil

13415596_1343350669025143_6977599537814749135_o

Kanske är det för att jag skriver om miljöerna i Göteborg med omnejd, gärna om Linnéstaden där jag själv bor, att jag letar efter udda platser, spännande och fantasieggande. För sådana finns det ganska gott om ifall man bara letar lite. Och det göra jag. Hela tiden.

Det är många som hör av sig och berättar att dom uppskattar att kunna känna igen sig i miljöerna jag beskriver och det gör mig glad eftersom jag lägger ner ganska stor möda på just miljöerna och att vara noggrann med min research.

I min senaste thriller Den du borde frukta rör jag mig en hel del i Konstepidemin och Linnéstaden men också i Smålands Taberg och faktiskt också i Spanien. Den har precis kommit ut som pocket. Och här hittar du den ifall du vill ha lite avsvalkning i sommar 😉

Ingrid Elfberg_Den du borde frukta_pocket_Bokfabriken.indd