Lektörsutlåtande med fokus på dramaturgi

Hösten 2013 skapades Storydoktors av Johanna Wistrand och Jenny Bäfving. Under 2015 valde Jenny att lämna samarbetet för att ägna sig åt sin egen verksamhet och lämnade över stafettpinnen till mig. Så från och med sommaren 2015 är Storydoktors Johanna och Ingrid.10172796_447363748740594_7565276513350097407_n

Vi hjälper författare att skapa en starkare berättelse genom att titta på intrigen, miljöernas dynamik och karaktärernas utveckling. Detta gör vi genom att erbjuda lektörsläsningar, ge workshops och föreläsa.
Vi har märkt att behovet hos svenska författare av hjälp att skapa starka, engagerande romaner och att höja manuset innan inlämning till förlag är mycket stort. Framför allt inriktar vi oss på s k underhållningslitteratur.

Några röster om mig som Storydoktor:

Oavsett om Du redan är etablerad skribent eller helt färsk inom skrivandet kan jag varmt rekommendera Storydoktors. Namnet är extremt passande; lektör Ingrid Elfberg har hjälpt mig att lappa ihop logiska luckor, bygga ett starkare storyskelett och botat några av den skönlitterära debutantens barnsjukdomar. Var beredd på att arbeta hårt – en skrivcoach är INTE en spökskrivare – men också på stora vinster. Du kommer att spara mycket tid (och mycket vånda) genom deras assistens. 

Lisa Bjurwald – nyligen utgiven med sin första roman.

 

Vill du veta mer om villkoren och detaljerna, klicka på länken här. Storydoktors.se

Gilla oss också gärna på Storydoktors på Facebook och ta del av våra tips och vår omvärldsbevakning.

Eller mejla oss på vår sida så hör vi av oss så snart vi kan.