Vill du att jag kommer och föreläser? Om ungas liv på nätet?

Jag har precis uppdaterat mina Tjänster här på hemsidan och där kan du läsa mer om vilka ämnen jag i första hand tar mig an och också lite om min roll som lektör i Storydoktors och kurser och workshops.

Min senaste föreläsning som jag döpt till Verktygslåda för oroliga föräldrar, handlar om vilka verktyg vi som föräldrar har att ta till för att skydda och i viss mån vaccinera våra unga mot det de kommer att möta på nätet. Hur man ska tänka och agera och hur man inte ska göra. 

Vanliga missförstånd och missuppfattningar från både unga och äldre. Om vett och etikett på nätet och i verkliga livet. Om tjejer och killar och nyfikenhet. Och om kunskapsklyftan och skillnaderna mellan oss gamlingar och de ungas förhållande till nätet. Och varför det är så viktigt att vi vuxna inte bara rycker på axlarna och inte engagerar oss för att det känns pinsamt eller jobbigt.

Jag kan föreläsa kort som ett TED-talk eller lite längre med mer diskussion. Hör gärna av er till min mejladress som är ingrid@ingridelfberg.se så hittar vi en lösning och ett pris som fungerar.

För bibliotek och bokhandlar tar jag ett lite lägre pris och tar emot bokningarna via Författarcentrum Väst. Länk här i fotlisten och kontakt.