Mina böcker

Min första thriller heter Gud som haver och som kom ut 2009 och handlar om en mammas kamp för sitt barn mot en motståndare som ingen vill eller klarar att se.

Min andra bok Tills döden skiljer oss åt kom ut 2013 och handlar om våld i nära relation och hur dom vidriga mekanismer som sätter in bryter ner och stänger in även den till synes starkaste. Också en polis.

Roman nummer tre Den du borde frukta kom ut 2015 och handlar om vårt ibland inte så rationella sökande efter den stora kärleken, om internetdejting och om dom varelser som lurar på intet ont anande offer ute i det vida internetträsket.

Monster, som är nummer fyra i min svit och kom ut 2016, handlar om mobbing, hämnd och passion och om vem du kan bli när ingen ser dig, inte ens den som du älskar allra mest.

Lilla dockan är nummer fem i raden thrillers och kommer 2017. Den utspelar sig helt i Göteborg med omnejd och handlar om Jennifer, nyss fyllda 14, som i svallvågorna efter en känd vloggerskas offentliga och spektakulära självmord möter Emil som verkar vara allt hon drömt om. Eller är det tvärtom? Lilla dockan är en historia om våra ungas liv på nätet och de predatorer som utnyttjar deras ofta naiva hållning till nätet och livet.