Den du borde frukta

2015 kom min tredje roman Den du borde frukta ut i bokhandeln. Den har sällskap av ljudbok och ebok. Ljudboken läses av duktiga Anna Maria Käll.

Kika gärna på boktrailern här!

Min nya roman Den du borde frukta

Den du borde frukta

Den rör sig precis som mina andra böcker i Göteborg med omnejd men med lite utflykter till Småland med fantasieggande Taberg och ända till Spanien.

Den du borde frukta handlar om Zora vars liv tar en tvär törn när hennes pojkvän sedan flera år gör slut och hon oväntat får sparken från sitt framgångsrika arbete som copywriter. Hon åker hem till sin barndoms Göteborg för att slicka sina sår, börjar nätdejta i hopp om att läka hålen i själen, blir först besviken när hon förstår att hennes marknadsvärde som snart femtioåring sjunkit. Men så möter hon Carl som verkar vara undantaget som bekräftar regeln.

Samtidigt hittas kroppen av en välkänd affärsman från Göteborg i Göta älv. Han var nyskild och dejtade friskt på nätet. Och han har blivit både mördad och plundrad. Snart visar det sig att han inte är det enda offret och att det finns en smart och förslagen fiende därute.

Och så försvinner Carl på en affärsresa …

Vill du läsa ett utdrag ur boken klicka här.