Lilla dockan – Sektionen

En känd vloggerska direktsänder sitt självmord där hon kastar sig från infinitypoolen högt uppe på hotell Gothia Towers. Klippet sprids som en löpeld i sociala medier. Jennifer, fjorton år, är en av dem som ser sändningen. Snart får hon kontakt med Emil som verkar ha känt vloggerskan. Han är allt Jennifer drömt om … Eller är det tvärtom?

Torbjörn och hans kollegor på Sektionen för grova brott i Göteborg ska precis knyta ihop en utredning om gromning av unga på nätet när man misstänker att vloggerskan kan vara ännu ett offer. Men varför verkar det som om förövaren hela tiden ligger steget före utredarna? Snart börjar ledtrådarna peka tillbaka mot Sektionen för grova brott – och till slut går det inte att lita på någon.

Lilla dockan

Lilla dockan

Ni får återigen möta några ur gruppen på polishuset i Göteborg som arbetar med grova brott, Sektionen. Ni får möta Torbjörn, Stojan, Erik, Aleks, Jacob och deras nya stjärna Jessie.

Den finns som ljudboksserie under titeln Sektionen på Storytel. Och som inbunden på nätbokhandlarna, Adlibris, Bokus, Cdon mfl. Men tyvärr inte i Akademibokhandeln. Övriga fristående butiker tar in den på beställning eller för att de gillar den 🙂

Vill du läsa ett utdrag ur Lilla dockan klickar du här.